Ja tenim aquí la festa més esperada per tots els vinebrans i vinebranes, ja tenim aquí Sant Miquel 2019. Aquest any se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de Maig.

El divendres engegarem la festa amb el tradicional repic de campanes i salva coets. A la tarda, els més petits del poble, acompanyats de la Xaranga Tal Com Sona de Paüls, aniran a buscar l’aubi petit per plantar-lo més tard a la plaça de l’església. A la nit arriba el torn dels més adults amb concert, xaranga i Dj. El grup riberenc Setrill arrencarà la seva nova gira a la població vinebrana i ens faran ballar i gaudir amb les seves noves cançons. Un cop finalitzi l’actuació, la Xaranga Tal Com Sona i Dj Otto s’encarregaran de què no decaigui la festa.

El dissabte, la Banda d’Ascó ens farà aixecar dels llits ben d’hora i tot seguit acompanyarem a la imatge de Sant Miquel pels carrers del poble. Seguidament tots en marxa cap a l’Ermita per beneir les aufertes d’enguany. A continuació esdevindrà la tradicional Santa Missa en honor a Sant Miquel cantada pel Cor Parroquial. En acabar, tots a esmorzar i després, jocs tradicionals, ballada de jotes i sardanes i pilotes pels més petits. Al migdia, processó de tornada cap a l’església i ball de vermut amb l’orquestra Cimarron i acabarem el dia amb un ball de tarda-nit, a la Sala del Cine, amb la mateixa orquestra. A la mitja part s’entregaran els premis dels arcs.

El diumenge al matí, l’associació d’homes organitza un campionat de tir en carrabina i a continuació hi haurà missa major cantada pel Cor Parroquial. Finalitzada la missa, tindrà lloc la Paella Tradicional als campaments municipals. Per finalitzar la festa, espectacle en tribut a Pepe Rubianes. Pels més petits, conjunt d’inflables a la pista poliesportiva. Esperem que gaudiu de tots els actes!

Us adjuntem el programa amb format pdf per consultar tots els horaris:  Programa SM19