La inauguració de la Sala Noble de Ca Don Joan serà l’acte destacat que tancarà tots aquests dies d’activitats culturals de la tardor a Vinebre

autumn-2805827_1920

Vinebre celebrarà del 31 d’octubre al 10 de novembre la “Tardor a Vinebre”. Una setmana i mitja plena d’activitats culturals, dins del marc festiu de la Castanyada i el dia de Tots Sants, per aprendre i gaudir de les nostres tradicions tots plegats. 



El Taller de Maquillatge, jocs tradicionals, circ i globoflèxia serà l’encarregat d’obrir el programa d’aquesta edició. Unes activitats que es duran a terme a partir de les 17.00 h de la tarda a la pista poliesportiva perquè tota la canalla es distregui i s’ho passi d’allò més bé pintant-se, unflant globus i rient amb els pallassos del circ. Seguidament, a les 21.00 h, continuarem amb un sopar a càrrec de l’AMPA a la sala del cine per celebrar la Castanyalloween, una festa que uneix la cultura tradicional catalana amb la internacional americana. Un cop finalitzat el sopar, el públic podrà gaudir de l’espectacle Màgia i Clown amb Madame Future de la Cia.

L’endemà, l’Associació de Jubilats i Pensionistes organitzaran una Castanyada i un Bingo, on tots els assistents podran degustar la fruita per excel·lència de la festa al costat d’uns bons panellets. 

Tot seguit, amb un dia de descans pel mig, encetarem el cap de setmana amb una xerrada a Ca Don Joan a càrrec de la Dra., Margarida Genera titulada “L’establiment de Sant Miquel, ara ja, tot un referent del patrimoni universal” i el tancarem diumenge amb la inauguració de l’exposició de la col·lecció d’obres de Joan de Pepe a Ca Don Joan. Donació de la col·lecció a l’Ajuntament per part de la família. Unes obres artesanals molt estimades i valorades per la població.



Per finalitzar, el divendres dia 9 de novembre a partir de les 19.30 h, Ca Don Joan acollirà “La riquesa lingüística dels escriptors ebrencs. D’Arbó a Rojals” una xerrada musicada a càrrec de Carles i Montse Castellà. El dissabte dia 10, al vespre, el Molt Honorable Sr. Joaquim Torra i Pla, president de la Generalitat de Catalunya inaugurarà la Sala del 1r pis de l’edifici renaixentista de Ca Don Joan. Sala recentment restaurada, un somni carregat d’esforç i treball que ja és una realitat.

Podeu descarregar el programa d’actes fent clic  Aquí