uwlJa podeu consultar la programació de la festivitat de Sant Miquel 2018 que tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 de maig a Vinebre.

Captura de pantalla 2018-05-08 a las 15.10.25

El divendres 11 de maig es donarà el tret de sortida a la festa amb el repic de campanes i salva de coets. Seguidament, a la tarda, comencen les activitats amb la tradicional plantada de l’aubi petit, acompanyats de la xaranga Penya la Riberenya. A la nit, tradicional festa de Sant Miquel amb la xaranga BAND TOCATS i música fins a la matinada amb DJ NA FENTT.

La Banda d’Ascó serà l’encarregada d’encetar la programació del dissabte amb una cercavila pel poble. Tot seguit, sortida en processó, des de l’església amb la imatge de Sant Miquel. Al migdia, tornada cap a l’església i ball de vermut amb l’orquestra LA CHATTA i acabarem el dia amb un ball de tarda-nit, a la sala del cine, amb la mateixa orquestra. A la mitja part s’entregaran els premis dels arcs.

El diumenge al matí, l’associació d’homes organitza un campionat de tir en carrabina i a continuació hi haurà missa major cantada pel cor parroquial. Finalitzada la missa, tindrà lloc la Paella tradicional als campaments municipals. A la tarda, pels més petits, conjunt de 3 inflables a la pista poliesportiva. Per finalitzar la festa, GOSPEL en estat pur a la sala del cine a càrrec de El Cor Carlit. Esperem que gaudiu de tots els actes!

Us adjuntem el programa amb format pdf per consultar tots els horaris: Programa Sant Miquel Vinebre 2018