Convocat pel Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i l’Ajuntament de Vinebre

El Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i l’Ajuntament de Vinebre amb la voluntat de promocionar la poesia i els poetes del territori convoquen un nou concurs de poesia recitada que tindrà lloc a Vinebre.

Aquest concurs pretén oferir als amants de la poesia l’oportunitat de gaudir d’un nou festival poètic on la poesia  i la música seran els protagonistes de la vetllada que tindrà lloc en el marc encisador del palauet de Ca Don Joan de Vinebre.

 Els interessats a participar en el concurs hauran d’enviar els seus poemes al Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), abans del 12 de març.

D’entre totes les obres presentades el jurat farà una preselecció de 10 fi­nalistes.  Aquests  finalistes seran els que  hauran d’acudir a recitar els seus versos a Ca Don Joan de Vinebre el dissabte 21 d’abril a les 18.00 hores.

 Hi haurà dos primers premis que consistiran en dos trofeus dissenyats per l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Móra la Nova. Un primer premi serà dictaminat pel següent jurat: Andreu Carranza, Josep-Sebastià Cid, Albert Guiu, Àngels Pérez i Sílvia Veà. El següent primer premi serà de caràcter popular i podran votar totes les persones que acudeixin al recital poètic.

 Podeu consultar les bases a la pàgina web del CERE i a la imatge de sota.

http://www.riberadebre.org/

BASES 1r PREMI POESIA RECITADA