El poble de Vinebre va aconseguir recaptar 2.079 € per La Marató de TV3 amb les diferents activitats presents a la fira. 

FullSizeRender

El passat 16 de Desembre la població de Vinebre va celebrar la seva 6a Fira de Nadal a la plaça de l’Ajuntament del municipi. L’esdeveniment es va poder realitzar amb unes condicions meteorològiques perfectes durant tot el dia. El tret de sortida a la fira va ser a les 10.00 h del matí i a poc a poc es va anar omplint. La fira va comptar amb diverses activitats per tot tipus de públic, des de les paradetes de nadal i un bingo popular pels més adults, fins a inflables pels més petits. Dins d’aquestes cal remarcar dues que van agafar més rellevància, la tómbola solidària a favor de La Marató i la presentació del llibre Onomàstica de Vinebre de la doctora en filologia catalana i vinebrana Sílvia Veà.

Pel que fa a la tómbola va ser tot un èxit de participació, ja que juntament amb l’aportació de les associacions i gran part de les paradetes presents es va poder recaptar la xifra de 2.079 €. Fins a la data, és la quantitat més elevada que ha recaptat a la població per La Marató de TV3.

Un cop va caure la tarda, va tenir lloc la presentació de la monografia onomàstica del municipi. L’acte va estar presentat pel doctor en filologia catalana i professor de la Universitat Rovira i Virgili Pere Navarro. Finalitzada la presentació prèvia, Veà ens va explicar detalladament el contingut de la seva obra. En acabar la presentació, tots els assistents van poder gaudir d’un aperitiu i l’autora va poder signar algun que un altre exemplar del llibre.